Mesaj gönder
Created with Pixso. Evde > Hakkımızda > Başvurular >

Metal parçalar ile lazer işaretleme makinemiz arasındaki ilişki nedir?

Metal parçalar ile lazer işaretleme makinemiz arasındaki ilişki nedir?

2023-11-09

Metal parçalar ile lazer işaretleme makinemiz arasındaki ilişki nedir?

Lazer işaretleme makinelerimiz en çok metal malzemede işaretleyebilir, örneğin, paslanmaz çelik karbürü çelik hafif çelik alüminyum tunç / bakır çinko ve benzeri.Ve ayrıca birkaç metal olmayan malzemede işaretleyebilir.Örneğin, PVC tüp, devre kartı, tel kablo, hayvan kulak etiketi, silikon, seramik, LED ampul, vb.

Lazer işaretleme makineleri farklı türlere sahiptir.Fiber lazer işaretleme makinesi, CO2 lazer işareti makinesi,ultraviyole lazer işareti makinesi ((UV lazer işareti makinesi),3d lazer işareti makinesi ((bu kavisli malzemelerde işaretleyebilir).

   Fiber lazer işaretleme makinesi, ana ürünlerimizden biridir, esas olarak cep telefonu düğmeleri, plastik yarı saydam anahtarlar, elektronik bileşenler, entegre devreler (IC),Elektrikli aletler, iletişim ürünleri, sağlık malzemeleri, aletler, aksesuarlar, bıçaklar, gözlükler ve saatler, mücevher, otomobil parçaları, bagaj kelepçesi, yemek kaplama malzemeleri, paslanmaz çelik ürünleri ve diğer endüstriler.

    CO2 lazer işareti makinesiFarmasötik, kişisel bakım ürünleri, tütün, gıda ve içecek ambalajı, şarap, süt ürünleri, giyim etiketleri, deri, elektronik bileşenler, inşaat malzemeleri, kimyasal ürünlerde kullanılır,Metal ürünler ve üretim alanındaki diğer işaretler ve son kullanma tarihi, seri numarası, sıklığı, ticari adı, marka ve logo grafikleri vb. ve metin.

    UV lazerle işaretleme makinesi3C endüstriyel işaretlemede ve endüstriyel mikro işleme, çeşitli malzemeler, plastik, cam, LED yazma, lazer hızlı prototipleme için işaretleme dahil olmak üzere yaygın olarak kullanılmaktadır.Metal ve metal olmayan kaplamaların çıkarılması, silikon levha işleme ve benzeri.

    3D lazer işaretleme makinesiSilikon levha, seramik, plastik, kauçuk, epoksi reçine, ABS, baskı mürekkep kaplama, püskürtme, kaplama filmi ve özel yüzey işleme uygulanır.