Mesaj gönder
Created with Pixso. Evde > Hakkımızda > Başvurular >

Lazer kaynak makinesi ile hangi ürünler kaynaklanabilir?

Lazer kaynak makinesi ile hangi ürünler kaynaklanabilir?

2023-11-09

Lazer kaynak makinesi, küçük alanlarda küçük bir parçayı ısıtarak kaynak işlemini tamamlamak için yüksek enerjili lazer darbelerini kullanır.düz kaynak ve güzel görünümÇin, endüstriyel kaynak işleminde yeni bir endüstriyel teknoloji haline geldi.Bununla birlikte hala birçok insan lazer kaynak makinelerinin ne tür ürünleri kaynaklayabileceğini bilmiyor.Perfect Laser size detaylı bir tanıtım sunmak istiyor.

 

1Mobil telefon parçaları elektronik endüstrisi

 

Çin lazer kaynak makinesi, yüksek istikrarlı lazer çıkışı ile cep telefonu parçalarında mikro kaynak işlemini gerçekleştirebilir.CNC lazer kaynak makinesi, cep telefonları gibi elektronik ürünlerde çeşitli metal parçaları kaynaklayabilir, ve kaynak sağlamdır ve deformasyon yaratmaz.

 

2Otomobil endüstrisi

 

Lazer kaynak teknolojisinin hızlı gelişmesiyle birlikte, endüstriyel lazer kaynak üreticileri üretim hatları otomotiv üretim endüstrisinde büyük ölçekte uygulanmıştır.Ve otomobil üretim endüstrisinin önemli zincirlerinden biri haline geldiler..

 

3.Hardware banyo ürünleri kaynak

 

Günümüzde, sağlık ürünlerine olan talep giderek artıyor.CNC lazer kaynak makinesi uygulayarak kaynak etkisi pürüzsüz ve güzel olacak.

 

4- Metal küf.

 

Lazer kaynak teknolojisi genellikle kalıpların aşınma onarımı için kullanılır. Endüstriyel lazer kaynak cihazının küçük bir kaynak genişliği ve küçük bir ısı etkilenen bölgesi vardır.Kalıp onarıldıktan sonra herhangi bir deformasyon veya gözeneklilik meydana gelmezCNC lazer kaynak makinesi ve bilgisayar teknolojisinin birleşimi otomasyon derecesini artırır ve küçük ve hassas alanlarda hassas kaynak yapmayı sağlar.