Mesaj gönder
Created with Pixso. Evde > Haberler >

hakkında şirket haberleri Fiber Lazer Markalama Makinesi ile Co2 Lazer Markalama Makinesi Arasındaki Fark

Fiber Lazer Markalama Makinesi ile Co2 Lazer Markalama Makinesi Arasındaki Fark

2023-12-01

Günümüzde fiber lazer işareti makinesi ve CO2 lazer işareti makinesi en iyi kaliteye ve nispeten düşük fiyata sahip lazer işareti makinesi olabilir.Lazer işaretleme makinesi lazer oyma makinesi olarak adlandırılabilir, lazer yazıcı, lazer oyma makinesi, ama hala birçok insan lif lazer işaretleme makinesi ile CO2 lazer işaretleme makinesi arasındaki farkı bilmiyor.İki lazer işaretleme makinesi, esas olarak makine performansında farklı, uygulama alanları ve malzeme.


Birincisi, makinenin parametreleri ve özellikleri


Fiber lazer işaretleme makinesi: yüksek verimli elektro-optik dönüşüm, tüm makine, lamba pompalı katı durum lazer işaretleme makinesinin onda biri olan 500 w'den daha az tüketir,Çok fazla enerji tasarrufu sağlayan.. Yüksek işleme hızı, geleneksel işaretleme makinesinin iki ila üç katı, lazer cihazının hizmet ömrü 100000 saatten fazladır.

 

CO2 lazer işaretleme makinesi: büyük lazer gücü, birçok çeşit metal olmayan ürünü kazıp kesebilir. Lazer cihazının çalışma ömrü 20000 ila 30000 saatten fazladır.

 

İkincisi, endüstriyel uygulama ve uygun malzeme

 

Fiber lazer işaretleme makinesi: metaller ve birçok metal olmayan malzeme, yüksek sertlik alaşımı, oksit, kaplama, kaplama, ABS, epoksi reçine, mürekkep, plastik vb.,fiber lazer işaretleme makinesi plastik yarı saydam anahtarlarda yaygın olarak kullanılır, IC çipleri, dijital ürün bileşenleri, hassas makineler, mücevher, sağlık malzemeleri, ölçüm aletleri, saatler, gözlükler, elektrikli cihazlar, elektronik bileşenler, donanım aksesuarları,Donanım araçları, mobil iletişim bileşenleri, otomotiv parçaları, plastik ürünler, tıbbi ekipman, inşaat malzemeleri, boru ve diğer endüstriler;

 

CO2 lazer işaretleme makinesi: kağıt, deri, kumaş, akrilik, epoksi, akrilik, yün ürünleri, plastik, seramik, kristal, yeşim, bambu ürünlerinde kullanılır.CO2 lazer işareti makinesi yaygın olarak tüketici mallarının her türlü kullanılır, gıda ambalajı, içecek ambalajı, tıbbi ambalaj, bina seramikleri, giyim aksesuarları, deri, tekstil kesimi, el sanatı hediyeleri, kauçuk ürünleri, kabuk tabakası, kot pantolon,Mobilya ve diğer endüstriler.