Mesaj gönder
Created with Pixso. Evde > Haberler >

hakkında şirket haberleri Metal markalama makinesinin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Metal markalama makinesinin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

2023-12-05

Metal işaretleme makinesinin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Metal işaretleme makineleri tarafından ürünlerin veya malzemelerin işaretlenmesi yüksek basınçlı gazla yürütülür.Yüksek sıklıkta malzemeyi vurmak için yüksek etki alaşım metal iğneler kullanılır, malzemenin yüzeyinde yüksek yoğunluklu nokta matris karakterleri bırakır. Bu nedenle, nokta işaretleme süreci dış kuvvetin etkisi altında oluşur.İşaretleme malzemesi için belirli gereksinimleri vardır., en azından deformasyon hasarı olmadan çarpma kuvvetine dayanabilmek için ve aynı zamanda çarpma nedeniyle, işaretli karakterleri yüzeyin derinliklerinde yapar.Özellikle metal malzemeleri işaretlemek için uygundur..

 

hakkında en son şirket haberleri Metal markalama makinesinin avantajları ve dezavantajları nelerdir?  0

 

Noktalı işaretlerle oluşturulan karakterler malzemenin yüzeyinde kalıcı olarak kalacak, değiştirilmeyecek ve dış etkilerle bulanıklaşmayacaktır.Bu nedenle mekanik ürünlerde yaygın olarak kullanılır., otomotiv ürünleri, Donanım araçları ve diğer ürünlerde, bu tür bir işareti ürün modelini açıkça tanımlayabilir ve ikincisi, ürünün gerçekliğini sağlamak için kolayca değiştirilmez.

 

Metal işaretleme makinesinin ayrıca basit işletim ve kullanımı kolay olan avantajları vardır.Bilgisayar özel yazılım yoluyla kolayca metin veya kod desenleri girebilir. Özgür düzenleme, tatmin edici işaretleme etkisi elde etmek için, mevcut metal işaretleme makinesinin birçok türü vardır, türleri arabanın işaretleme makinesine, üç eksenli işaretleme makinesine,İşaret işaretleme makinesi, vb. Adı, işaretlenen endüstrinin geçerli olduğunu gösterir.

 

hakkında en son şirket haberleri Metal markalama makinesinin avantajları ve dezavantajları nelerdir?  1

 

Bu profesyonel tasarımlı işaretleme makinesi modelleri, endüstrilerinde daha profesyonel.Ayrıca pratik etkiler ve işaretleme verimliliği açısından da büyük ölçüde iyileştirildiler..

 

Metal işaretleme makinesinin ayrıca ekipman bakımının kolaylığı ve uzun kullanım ömrünün avantajı vardır.düzenli olarak temizlenir ve yağlanır., uzun süre hizmet edebilir.

 

Her madalyonun iki yüzü vardır.

Metal işaretleme makinesinin özellikleri de kullanımını belli ölçüde sınırlamaktadır.Kristal ve yüksek sertliğe sahip ve darbeye dayanamayan kolay kırılabilir diğer kırılgan malzemelerBu malzemelerde işaretlemeyi elde etmek için nokta işaretlemeyi kullanmak imkansızdır. Metal işaretleme makineleri ayrıca paket işaretleme (karton ve karton gibi) için uygun değildir.Metal işaretleme makinesinin kullanım alanı sınırlıdır..

 

Bir kelimeyle, lazer işaretleme makineleri ile karşılaştırıldığında, daha yaygın olarak kullanılır, daha yüksek hassasiyet ve daha hızlı işaretleme hızı ile çoğu metal ve metal olmayan malzemede işaretleme yapar.

 

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınMükemmel LazerMetal işaretleme makinesi.